Gratis bellen met Turkije en Syrië

Gratis bellen naar Turkije & Syrië

Geplaatst op 9 februari 2023

Klanten van Kabelnoord kunnen de hele maand februari gratis bellen naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Turkije en Syrië. Op woensdag 15 februari a.s. is de Nationale Actiedag Giro555. De zenders NPO 1 Extra en NPO 2 Extra zijn dan gratis te ontvangen voor alle tv-klanten.

Klanten van Kabelnoord bellen gratis naar Turkije en Syrië

Freerk Wind (directeur Kabelnoord): “Turkije en Syrië zijn deze week getroffen door zware aardbevingen. Het leven van duizenden mensen is volledig verwoest. Zo’n uitzonderlijke ramp raakt ons allemaal, onze gedachten gaan uit naar alle betrokkenen en nabestaanden. In beide landen wordt met man en macht gezocht naar overlevenden. Ook in ons land wordt contact gezocht met familieleden, vrienden en bekenden. Klanten van Kabelnoord bellen daarom vanaf 1 t/m 28 februari ’23 gratis naar Turkije en Syrië.”

Gratis NPO 1 Extra & NPO 2 Extra kijken

Op woensdag 15 februari ’23 is de Nationale Actiedag voor Giro555. Giro555 is een samenwerking tussen 11 hulporganisaties. Op radio en televisie wordt volop aandacht besteed aan de Nationale Actiedag. De einduitslag is live te volgen op NPO, RTL en SBS. Klanten van Kabelnoord kunnen deze dag ook gratis kijken naar NPO 1 Extra (kanaal 52) en NPO 2 Extra (kanaal 53). Maak je gebruik van een tv-ontvanger van Kabelnoord? Dan kan het zijn dat je de tv-ontvanger even moet herstarten om beide zenders te kunnen zien. Giro555 probeert zoveel mogelijk geld op te halen. De hulporganisaties bieden met de opbrengst noodhulp want er is dringend behoefte aan medische zorg, voedsel, water en onderdak.

 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web