Win kaarten voor de Paardendagen bij Kabelnoord

Gratis naar de Paardendagen met Kabelnoord?

Geplaatst op 24 juli 2023

- Deze actie is inmiddels gesloten. Alle winnaars zijn persoonlijk geïnformeerd door Kabelnoord -

Van 27 t/m 29 juli 2023 zijn de Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld. Klanten van Kabelnoord maken kans op gratis vrijkaarten voor de Boerendag op zaterdag 29 juli aanstaande. Hieronder lees je hoe je mee doet.

Maak kans op vrijkaarten voor de Boerendag

Ben je klant bij Kabelnoord en wil je kans maken op twee vrijkaarten voor de Boerendag? Stuur dan vóór donderdag 27 juli 2023, 10.00 uur een e-mail met je naam, adresgegevens en telefoonnummer naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. Onder alle deelnemers verloten we gratis toegangskaarten. Winnaars worden donderdagmiddag 27 juli 2023 persoonlijk geïnformeerd.

Dit kun je verwachten van de Paardendagen

Traditiegetrouw starten we op donderdag met de hindernisverkenning voor de deelnemers aan de Paardenmarathon. Op donderdagavond barst in de feesttent de Nacht van de Paardendagen los.

Op vrijdag 28 juli a.s. komen er 150 aanspanningen plus honderden pony’s en paarden uit binnen-en buitenland aan de start om deel te nemen aan het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon. Een unieke menwedstrijd waar 11 fantastische aangeklede hindernissen in de dorpen Driezum, Wâlterswâld en Damwâld de basis vormen voor het Kampioenschap.

Op zaterdag 29 juli a.s. is de Boerendag te Wâlterswâld. Jaarlijks worden de Rundveekeuring van Noord-Friesland en de zomershow van PKV Frisia in Wâlterswâld gehouden. De Paardendagen zijn een festijn voor groot & klein met: de Boerenmarkt, het Kinderplein, demo´s, schaapscheren, roofvogels, oldtimers, theater, muziek, vele lekkernijen en diverse stands. Kijk op de website van de Paardendagen Driezum-Wâlterswâld voor meer informatie.

Voor en door de regio

Dit jaar steunt Kabelnoord de Paardendagen Driezum-Walterswâld. Het evenement wordt jaarlijks opgezet met hulp van ruim 200 vrijwilligers uit de regio en trekt duizenden bezoekers. 

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web