Gratis bellen op Moederdag

Geplaatst op 2 mei 2022

Kabelnoord zorgt voor verbinding! Dat is ons werk en daar zetten we ons dag en nacht voor in. We willen onze vaste klanten graag verbinden met hun naasten. Alle telefonieklanten van Kabelnoord bellen op Moederdag de hele dag gratis naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland (met uitzondering van 0900 en betaalde servicenummers). Ook bellen ze gratis naar vaste nummers in het buitenland die onder zone 1 vallen.

Kabelnoord voordelige telefonieaanbieder

Wil jij je (schoon)moeder, beppe, vriend(in) of kennis bellen? Op Moederdag kletsen alle Kabelnoord-klanten gratis bij! Wist je dat onze telefonie-abonnees onderling altijd gratis met elkaar bellen? En voor slechts € 0,11 per minuut bel je met je vaste lijn naar andere vaste nummers in Nederland.

De kleine lettertjes

Maak jij gebruik van vaste Telefonie van Kabelnoord en wil je gratis bellen op Moederdag? Dit zijn de kleine lettertjes nog even op een rij:

  • Deze actie is niet van toepassing op 0900- en betaalde servicenummers.
  • Deze actie is geldig op zondag 8 mei 2022 van 00.00 uur tot en met 23.59 uur.
  • De actie is van toepassing als je belt met je vaste Kabelnoord telefoonaansluiting naar een ander vast of mobiel telefoonnummer in Nederland. Bel je naar een vast nummer in het buitenland dat aangemerkt staat als zone 1? Dan betaal je op 8 mei 2022 helemaal niets.
  • De hierboven genoemde telefoniekosten op 8 mei 2022 worden niet doorberekend op je factuur van mei 2022 (deze ontvang je in juni 2022).

Ook bellen via Kabelnoord?

Heb je nog geen vaste telefonie van Kabelnoord? Regel dat direct via Mijn Kabelnoord of bel voor een persoonlijk advies op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur naar Kabelnoord: 0519-701701.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web