Kabelnoord is hoofdsponsor van de Kidsrun in Dokkum

Kabelnoord is hoofdsponsor van de Kidsrun in Dokkum

Geplaatst op 11 maart 2024

Dokkum - Kabelnoord is hoofdsponsor van de Kidsrun. De Kabelnoord Kidsrun vindt plaats op zaterdag 20 april a.s. en is onderdeel van de Bonifatiusloop. Kinderen in de basisschoolleeftijd uit de regio zijn van harte welkom om mee te rennen tijdens het hardloopevenement in Dokkum.

Daan van Beek (directeur Kabelnoord): “Kabelnoord zorgt al 45 jaar voor verbinding. Dat doen we letterlijk door het leveren van goede glasvezelverbindingen in iedere woning en bedrijf, maar ook met dit prachtige hardloopevenement voor de basisschooljeugd. Even weg achter de tablet of tv en samen met je leeftijdsgenootjes in beweging en je energie kwijt in de buitenlucht. Je hoeft écht geen topsporter te zijn om mee te doen, want voor iedere leeftijdscategorie is er een behapbare loopafstand. Natuurlijk mogen je ouders, ooms, tantes, pakes, beppes, vrienden en buren jou aanmoedigen om over de finish te komen. En: als je over de finish komt, dan ligt er natuurlijk een medaille voor je klaar.”

Schrijf je nu in voor de Kabelnoord Kidsrun

Kleurwedstrijd

Dit jaar is er ook een Kabelnoord Kidsrun kleurwedstrijd! De speciale kleurplaat kun je downloaden, uitprinten, inkleuren en voor 15 april 2024 inleveren bij (of opsturen naar) Kabelnoord. Je maakt kans op leuke prijzen. De jury kiest per leeftijdscategorie (groep 1, 2, 3 - groep 4, 5, 6 - groep 7, 8) een winnaar.

Zo doe je mee

  1. Download hier de Kidsrun Kleurplaat (PDF)
  2. Kleur de kleurplaat op je allermooist in
  3. Lever je kleurplaat vóór 15 april 2024 in bij je juf/meester of bij Kabelnoord (Pier Prinslaan 21, 9101 PX Dokkum).
  4. Je kleurplaat komt bij de publieksbalie van Kabelnoord te hangen.
  5. Kiest de jury jouw kleurplaat uit? Dan win je een prachtige prijs en nemen we persoonlijk contact met je op voor de prijsuitreiking.

Download de kleurplaat

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web