Gemeente Noardeast Fryslân

Gemeente Noardeast Fryslân

In de hele gemeente Noardeast Fryslân ligt het glasvezelnetwerk van Kabelnoord. Kabelnoord heeft in vrijwel iedere woning en bedrijfspand een glasvezelaansluiting gemaakt. In de dorpen én op afgelegen adressen op het platteland in Dantumadiel kun je dus gebruik maken van glasvezel.

Heb je een glasvezelaansluiting in huis, maar ben je nog geen klant bij serviceprovider Kabelnoord? Meld je dan direct aan voor een voordelig internet-, televisie- en/of telefonieabonnement van Kabelnoord. Zodra je glasvezelverbinding is geactiveerd kun je gebruik maken van razendsnel glasvezelinternet, haarscherpe tv en voordelige telefonie.

Bel voor advies

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een abonnement dat bij je past? Bel of app voor een vrijblijvend advies naar Kabelnoord: 0519-701701. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Even langs komen in Dokkum mag natuurlijk ook. De koffie staat klaar!

Heb jij nog geen glasvezelaansluiting op jouw adres? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden via www.netwerkkabelnoord.nl/contact of bel: 0519-701701.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web