Stel zelf je pakket samen

Zelf pakket samenstellen

Vrijheid om te kiezen

De interactieve diensten van Kabelnoord zijn modulair opgezet, want elke klant heeft andere wensen ten aanzien van de verschillende diensten. 

Dit betekent voor jou dat jij je persoonlijke pakket kunt samenstellen met de verschillende modules van Internet, Televisie en/of Telefonie. 

Een paar voorbeelden: 

  • Stel je maakt veel gebruik van internet, maar kijkt weinig televisie. Dan kies je voor Internet Maximaal en Televisie Standaard.
  • Of als je een uitgebreid Televisiepakket wilt, maar weinig op internet zit, dan kun je kiezen voor Televisie Maximaal en Internet Standaard. Door deze eigen keuzemogelijkheid heb je wel de maximale mogelijkheden voor televisie, maar zit je niet vast aan het duurste Internetpakket. 
  • Stel je hebt een gemiddeld internetgebruik, kijkt geen televisie, maar vindt een vaste telefoonlijn wel belangrijk. Dan kies je voor Internet Compleet en neemt daarbij vaste Telefonie.

Zelf je pakket samenstellen bij Kabelnoord.

Bij ons krijg je dus alle vrijheid om je ideale persoonlijke pakket van supersnel internet, haarscherpe interactieve Televisie en voordelige Telefonie samen te stellen. Dat zijn ontelbare mogelijkheden en passend bij jouw situatie. 

  • Interactieve diensten kunnen geleverd worden op een glasvezelaansluiting en op de radioverbinding in de provincie Groningen. 

Stel jouw persoonlijke pakket samen

Check jouw postcode en bestel!