FILM1

Altijd een goede film

• Voor als je nooit genoeg krijgt van film
• Een ruime keuze aan films in alle genres
• 4 Reclamevrije filmkanalen van ieder genre
• Kijk waar en wanneer je wilt met de app
• € 15,95 p/mnd

Met vier themakanalen zorgt Film1 ervoor dat er eigenlijk altijd wel een film of serie van jouw smaak te zien is. Van horror tot musical, van romantiek tot actie, alles komt voorbij!

Film 1

Film1 Premiere
Kijk naar premières, de nieuwste films én klassiekers. Allemaal in zeer goede beeld- en geluidskwaliteit en zonder onderbrekingen van reclames.

Film1 Action
Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende sciencefiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.

Film1 Family
Entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van het Film 1 Family aanbod en ‘s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm.

Film1 Drama
Het Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romcoms en filmhuisfilms, biedt dit kanaal een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen.

* Dit extra zenderpakket is beschikbaar als je een glasvezel- of coaxaansluiting hebt.

Bestel hier het Film1 pakket

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web