ESPN

ESPN is hét sportkanaal van Nederland. De zenderpakketten ESPN Eredivisie en ESPN International brengen jou elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied.

ESPN Eredivisie (€8,50 p/mnd)
Op ESPN Eredivisie (voorheen FOX Sports Eredivisie) kijk je met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi. Verder zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws. 

ESPN International (€7,50 p/mnd)
Met ESPN International (voorheen FOX Sports International) kijk je naar de beste internationale topsporten. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en UEFA Europa League. Verder volg je live de Zuid-Amerikaanse bekertoernooien Copa Libertadores en Copa Sudamericana. Maar ESPN International is meer dan voetbal. Kijk live naar de belangrijkste tennistoernooien uit de WTA Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op FOX Sports International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

ESPN Compleet (€14,95 p/mnd)
Het ESPN Compleet is een combinatie van de zenderpakketten ESPN Eredivisie & ESPN International en toegang tot ESPN Watch (voorheen FOX Sports GO). 

ESPN Watch (gratis bij een ESPN-pakket)
Als abonnee van ESPN heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv en Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens in de EU op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN! 

* Dit extra zenderpakket is beschikbaar als je een glasvezel- of coaxaansluiting hebt.

Bestel hier het ESPN pakket