Serious Request Haarlem en Top2000 live te volgen

Geplaatst op 1 december 2014

In december staan er traditiegetrouw twee zenders in de spotlights bij Kabelnoord: NPO 101 en NPO Cultura. Uiteraard staan zij ook in 2014 weer open op het etalagekanaal. Tot en met 24 december is NPO 101 TV te zien, waarbij dit jaar het thema 'Hands off our girls' is. Het glazen huis met DJ's Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren als bewoners staat dit jaar in Haarlem.

Vanaf eerste kerstdag staat NPO Cultura open op het etalagekanaal bij Kabelnoord. Vanaf dan wordt de Top2000 live uitgezonden. 

Het etalagekanaal van Kabelnoord is te vinden op kanaal 13, zowel voor analoge als digitale televisie-abonnees.

Over NPO 101.TV

NPO 101 is het digitale kanaal van BNN. Deze zender kenmerkt zich nadrukkelijk door haar brutale, ongecensureerde, humoristische en interactieve karakter. In hoog tempo worden verschillende gewaagde programma's in vogelvlucht getoond.
NPO 101.TV is beschikbaar in het Familie Pluspakket of het Totaal Pluspakket.

Over NPO Cultura

Deze deelzender van de publieke oproep zendt 24 uur per dag en zeven dagen in de week programma's, reportages en documentaires uit over hogere en lagere cultuur. Van klassieke muziek en historische beeldkunstenaars tot moderne ballet en abstracte schilderkunst.
NPO Cultura is beschikbaar in het Avontuur Pluspakket of het Totaal Pluspakket.