Discovery Science is zender van de maand november

Geplaatst op 2 november 2015

In november is Discovery Science zender van de maand bij Kabelnoord. Op kanaal 13, zowel analoog als digitaal, is deze zender voor al onze kijkers te zien. Normaal gesproken is Discovery Science onderdeel van pluspakket Avontuur, dat € 4,95 per maand kost. Deze maand worden er op Discovery Science extra veel documentaires uitgezonden en kunnen kijkers meedoen aan diverse acties van de zender. Bij Kabelnoord is er ook een speciale prijsvraag voor onze klanten. Deze vind je onderaan de pagina. 

Over Discovery Science
Discovery Science is wereldwijd de grootste televisiezender op het gebied van populaire wetenschap, techniek en milieu. De zender brengt de kijker in contact met hedendaagse uitvinders en betrekt deze bij de zoektocht naar oplossingen voor de problemen waarvoor onze consumptiemaatschappij zich vandaag de dag gesteld ziet. Terwijl anderen bezig zijn met reageerbuisjes en hypotheses, experimenteert Discovery Science met robots en explosies en kijkt het verder dan ons zonnestelsel groot is. 

Prijsvraag Kabelnoord & Discovery Science

Ook deze maand heeft Kabelnoord weer een leuke prijsvraag in samenwerking met de zender van de maand, deze keer Discovery Science. Doe mee om kans te maken op één van de vijf Discovery Science goodiebags.


In ‘What Could Possibly Go Wrong?’duiken Kevin en Grant in een plan dat volledig is misgegaan.

Welk plan bedacht jij ooit wat totaal mislukte? Welk scenario liep volledig in de soep? Vertel het Kabelnoord en maak kans op 1 van de 5 Discovery Science goodiebags. Stuur je antwoord, onder vermelding van je NAW-gegevens per e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. Insturen kan tot 30 november 2015. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

 

Deelname aan de prijsvraag is gratis en alleen mogelijk voor klanten van Kabelnoord. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar krijgt uiterlijk 15 december 2015 bericht. De prijs is niet inwisselbaar voor een financiële vergoeding. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.