Ziggo Sport Totaal Go beschikbaar bij Kabelnoord

Geplaatst op 1 maart 2017

Het nieuwste Formule 1 seizoen staat voor deur, en jij kunt binnenkort elke manche kijken waar je wilt! Kabelnoord lanceert volgende week Ziggo Sport Totaal Go! Alle abonnees van Ziggo Sport Totaal krijgen binnenkort een brief met hierin hun inloggegevens. Ben je nog geen abonnee? Meld je dan nu aan. Dan geniet je binnenkort niet alleen van de Formule 1, maar ook van alle andere topsporten van Ziggo Sport Totaal.

Ziggo Sport Totaal Go nu bij Kabelnoord

Formule 1 Café vanaf 24 maart
Het Formule 1-weekend begint dit jaar  al op vrijdag. In de nieuwe Formule 1-talkshow ‘Formule 1 Café’ gaat Rob Kamphues vanaf 22:00 uur samen met onder andere Robert Doornbos en Tom Coronel vooruitkijken naar de komende race. Olav Mol en Jack Plooij leveren vanaf het circuit hun bijdrages. Bovendien zendt Ziggo Sport het wekelijkse ‘1-op-1’ interview van Mol met Verstappen uit en zijn er beelden te zien van de eerder verreden vrije trainingen. Om de lancering van Ziggo Sport Totaal Go te vieren mogen wij tweemaal twee kaarten weggeven voor het Formule 1 Café. 

Prijsvraag tickets Formule 1 Café
Om kans te maken op twee kaarten voor het Formule 1 Café moet je het volgende doen: Noem alle circuits die met een S beginnen in een mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. Vermeld je naam en adres in je bericht. Bij meerdere goeie inzenders krijgen klanten met een abonnement op Ziggo Sports Totaal voorrang. We geven tweemaal twee kaarten weg. Prijswinnaars krijgen op 7 maart a.s. persoonlijk bericht.