RTL Crime - Misdaad en detectives

Geplaatst op 9 juli 2018

RTL Crime is zender van de maand juli op kanaal 13 (netwerkcode 9100). Zo heeft iedere crime-liefhebber een alibi. Geniet van de beste series van eigen bodem zoals Baantjer maar ook bekende buitenlandse series als CSI, Alarm Fur Cobra 11 en Salamander.

Prijsvraag
Ben jij Kabelnoord-abonnee en liefhebber van RTL Crime? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op een High Tea Bongo bon:

In welke stad speelt de serie Salamander zich af?
A. Antwerpen
B. Brussel
C. Brugge
D. Gent

Stuur jouw antwoord (met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) vóór maandag 6 augustus 2018 naar prijsvraag @office.kabelnoord.nl. De winnaars ontvangen uiterlijk 7 augustus aanstaande telefonisch bericht van Kabelnoord.

Highlights

Salamander seizoen 1. Elke maandag 3 afleveringen achter elkaar. Vanaf 16 juli start seizoen 2.
Belgische misdaadserie waarin hoofdinspecteur Paul Gerardi en zijn team worden gevolgd tijdens hun politiewerk.

Criminal Minds seizoen 6. Elke dinsdag 3 afleveringen achter elkaar. Vanaf 31 juli start seizoen 7.
Amerikaanse misdaadserie waarin het FBI-team van de eenheid Gedragsanalyse wordt gevolgd tijdens hun jacht op ongrijpbare, meedogenloze misdadigers.

Criminal minds 
ABC Studios 

CSI Miami seizoen 6. Elke woensdag 3 afleveringen achter elkaar. Vanaf 11 juli start seizoen 7.
Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Alarm Fur Cobra 11 seizoen 18. Elke donderdag 3 afleveringen achter elkaar. Vanaf 5 juli start seizoen 19.
Duitse actieserie over rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Alarm Fur Cobra 11
Global Screen GmbH 

CSI: New York. Elke vrijdag 3 afleveringen achter elkaar. Vanaf 13 juli start seizoen 5.
Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Baantjer. Seizoen 9, 10, 11 en 12. Elke zaterdag 4 afleveringen achter elkaar.
Nederlandse politieserie, gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer. Rechercheur Jurriaan 'Jurre' de Cock (met CeeOoCeeKaa) en zijn collega Dick Vledder proberen samen met het team van Bureau Warmoestraat, te achterhalen wie de dader is van een moord in Amsterdam.

Fatal Vows seizoen 1 en 2. Vanaf 5 juli elke werkdag rond 23:30 uur.
Realityprogramma waarin ernstig uit de hand gelopen echtscheidingen worden besproken. Als een huwelijk mislukt, kan dat het meest verschrikkelijke in de betrokken personen naar boven halen. In bepaalde gevallen leidt dit zelfs tot moord. Psychotherapeut en relatie-expert dr. Stacy Kaiser en forensisch psycholoog en advocaat dr. Brian Russell duiken in verschillende van dit soort zaken en proberen te ontdekken waar het mis is gegaan.