Neem de Kabelnoord TV-app mee op vakantie

Neem de Kabelnoord TV-app mee op vakantie

Geplaatst op 1 juni 2023

Ook op vakantie hoef je jouw favoriete programma’s niet te missen. Wist je dat je met de Kabelnoord TV-app 41 televisiezenders live kunt kijken? De TV-app is gratis voor klanten en werkt overal in de Europese Unie. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele (mobiele) internetverbinding. De Kabelnoord TV-app is beschikbaar voor alle klanten met een internet + televisie-abonnement.

Dit kun je met de Kabelnoord TV-app

In de app kun je 41 zenders live bekijken op alle internetverbindingen. De app is te gebruiken op maximaal 3 apparaten tegelijkertijd en werkt op een smartphone, tablet maar ook op een laptop en desktop! Afhankelijk van je TV-abonnement kun je ook pauzeren, herstarten en opnames inplannen.

Registreren of hulp nodig?

Maak je nog geen gebruik van de Kabelnoord TV-app? Registreer je dan direct via www.kabelnoordtv.nl. Ga je binnenkort op vakantie? Check dan of je inloggegevens nog werken.

Heb je een vraag dan kun je onze technische helpdesk op werkdagen tot 20.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken via 0519-701701. Veel kijkplezier!

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web