HISTORY is zender van de maand

Geplaatst op 1 september 2017

In september is HISTORY zender van de maand bij Kabelnoord. De zender is te ontvangen op kanaal 13 (via netwerkcode 9100). De populaire TV-zender vertelt over mensen, geeft een nieuw perspectief op grote gebeurtenissen, belicht persoonlijke verhalen, daagt je uit om na te denken, kritisch te zijn, en zorgt ook voor ontspanning.

Première dramaserie Black Sails
Op 21 september wordt de spannende dramaserie Black Sails voor het eerst uitgezonden op HISTORY. Op donderdagen word je vanaf 22.00 uur meegesleept in het leven van Captain Flint.

Om de première van Black Sails op HISTORY te vieren, geven we een verzorgd piratenarrangement voor 4 personen op Ameland weg. Het arrangement is inclusief overtocht met de veerboot Holwerd-Ameland en terug (zonder voertuigen) en een Robbentocht met de ‘Zeehond’. De dag wordt afgesloten met een à la carte diner bij restaurant ‘de Piraat’ op Ameland.

Maak kans op een piratenarrangement
Ben jij Kabelnoord-abonnee? En wil je kans maken op een piratenarrangement voor 4 personen op Ameland? Doe dan mee aan de prijsvraag van HISTORY en Kabelnoord!

Prijsvraag: Welk crewlid van Captain Flint houdt zijn eigen agenda er op na?

Weet jij het antwoord? Stuur dan een e-mail met het antwoord en jouw gegevens (je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) vóór 30 september 2017 naar prijsvraag @office.kabelnoord.nl. De winnaar ontvangt maandag 2 oktober a.s. bericht van Kabelnoord.

Wil je na september de zender HISTORY blijven ontvangen? Abonneer je dan op het +Avontuur pakket van Kabelnoord.