Maak kans op kaartjes voor Waden

Waden, een theatraal ontbijtconcert

Waden is concert, theater en ontbijt ineen. Het wad en de zee spelen de hoofdrol in een verhaal dat prikkelt, boeit en verstrooit. Fado, folk en chanson wisselen elkaar af als eb en
vloed op het wad. Zangeres Ellen Bakker en pianiste Corinne Staal voeren het publiek mee op een muzikale zinnenreis.

De voorstelling toert in seizoen 2013/2014 langs de kleine kerken in Friesland en Groningen. Bij de voorstelling hoort een ontbijtbuffet van streekproducten. Na de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd om verder te genieten op een wandeling, fietstocht of een ander uitje in de omgeving. Het muzikale tweetal wil hun publiek graag ontspanning, plezier en natuurlijk de aantrekkingskracht en bijzondere sfeer van het wad meegeven.

Maak kans op kaartjes voor Waden bij Kabelnoord

We geven kaartjes weg!
Kabelnoord geeft voor een aantal voorstellingen van Waden kaartjes weg. Je kunt deze week kaartjes winnen voor de première van Waden op 20 oktober aanstaande in het kerkje van Augsbuurt nabij Kollum (aanvang 10.30 uur). 

Kaartjes winnen?
Beantwoord de volgende vraag om kans te maken op twee kaartjes:

Vraag: Wie is de initiatiefnemer/neemster van Waden?

Stuur je antwoord naar prijsvraag @office.kabelnoord.nl onder vermelding van je volledige naam en je adresgegevens. We maken de winnaars in week 39 bekend, je kunt meedoen tot 20 september a.s.. We geven 2x2 kaarten weg.


Let op, alleen Kabelnoord-klanten maken kans op de prijs.

 

 

 

 

 

Deel deze pagina