Prijsvraag Horse & Country TV

Geplaatst op 3 maart 2014

Prijsvraag Horse & Country TV bij Kabelnoord

Ben je gek op paarden? Dan is deze prijsvraag echt iets voor jou! Je kunt een unieke prijs winnen: een dag op stal bij internationaal Horsemanship-trainer Annemarie van der Toorn. Desgewenst kan de training ook bij jou op stal plaatsvinden. Je mag zelf bepalen welk aspect van de training je wilt behandelen voor jouw paard.

Wil jij kans maken op deze prijs? Geef dan antwoord op de onderstaande vragen:

In maart gaat weer een nieuwe aflevering van Passe Partout in première, op welk evenement is Horse & Country TV dit keer aanwezig?
a) KWPN Hengstenkeuring
b) Jumping Amsterdam
c) Indoor Brabant

Annemarie van der Toorn heeft een eigen TV programma op Horse & Country TV. Hoe heet dit programma van Annemarie?
a) Aan de bak met Annemarie
b) In de ring met Annemarie
c) In de stal met Annemarie

 Stuur voor 1 april 2014 de goede antwoorden in een e-mail naar: prijsvraag@office.kabelnoord.nl o.v.v. prijsvraag H&C in de onderwerpregel. (Vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden).

 

Voorwaarden: deelname aan de prijsvraag is gratis en alleen mogelijk voor klanten van Kabelnoord. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar krijgt uiterlijk 15 juni 2014 bericht. De prijs is niet inwisselbaar voor een financiële vergoeding. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijsvraag wordt georganiseerd door Horse & Country TV.