Prijsvraag: Goed voorbereid de feestdagen in!

Geplaatst op 4 december 2017

Wat is jouw favoriete recept voor een heerlijke kerst?

Wil jij ook goed voorbereid en zonder culinaire stress de feestdagen in? Op 24-Kitchen (kanaal 24) bereiden TV-koks elke dag lekkere gerechten waarmee jij straks de show kan stelen. Wat is jouw favoriete recept voor de feestdagen? Deel jouw recept met ons vóór 20 december en maak kans op het kookboek “Wokking lekker” van TV-kok Danny Jansen.  

Stuur de e-mail met jouw beste recept voor de feestdagen en jouw gegevens (Naam, adres, telefoonnummer) voor 20 december 2017 naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl.

De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op 21 december, zodat er nog voldoende tijd is voor de kerstboodschappen én de show te stelen met het winnende recept!


Voor al je culinaire inspiratie tijdens de feestdagen

24Kitchen biedt vierentwintig uur per dag programma's over alles wat met food te maken heeft. Meesterkoks geven tips en inspiratie om lekker en gevarieerd te eten. Ook wordt uitleg gegeven over ingrediënten en hun herkomst. Daarnaast is op 24Kitchen.nl een gigantische receptendatabase, videorecepten, tips, nieuws te vinden. 24Kitchen brengt vier keer per jaar een digitaal magazine vol inspiratie uit, en via een mobiele applicatie kun je dagelijks een nieuw recept voor een gezonde maaltijd ontvangen. Gezond eten is voor iedereen!

24Kitchen maakt deel uit van het Basispakket (kanaal 24) van Kabelnoord en is voor iedereen met digitale televisie te bekijken.