Freeview Pluspakket Familie

Geplaatst op 13 oktober 2014

Kijkmaand betekent freeview! Tot en met 20 oktober staat pluspakket Familie in de spotlights. Gedurende deze periode kun je gratis dit pakket bekijken via digitale televisie. 

Let op: Het kan zijn dat je je zenders opnieuw moet inladen voordat je ze kunt bekijken. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van je televisie of set-upbox voor de werkwijze. Heb je nog geen digitale televisie? Ga dan naar één van onze dealers en koop een smartcard. Je krijgt een gratis fleecedeken bij je aankoop.

Pluspakket Familie
Het populaire pluspakket Familie is hét zenderpakket voor het hele gezin. Kinderkanalen als RTL Telekids, Ketnet, BabyTV en JimJam zijn favorieten van de jongste Kabelnoord-klantjes. Ook muziek is ruimschoots vertegenwoordigd Pluspakket Familie, zo vind je onder andere SLAM!TV en het unieke 192TV met muziek uit de golden oldies. Speciaal voor de dames is er themakanaal RTL Lounge, met bekende series en programma's uit de stal van RTL. Met NPO Best en Nostalgienet kunnen de oudere kijkers genieten van historische televisie. Pluspakket Familie kost normaliter € 4,95 per maand, maar is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 1,- per maand. Bestellen kan via de speciale Kijkmaand-actiepagina.

Deze zenders vind je onder meer in pluspakket Familie: