Op Hemelvaartsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in.

Waarom zie ik nieuwe zenders niet?

Als Kabelnoord nieuwe zenders introduceert en deze niet te zien zijn op jouw televisie, dan kan dit meerdere oorzaken hebben:

1. Je hebt geen abonnement op het zenderpakket waarin de zender zit ---> Je kunt je abonnement hier uitbreiden
  2. Het betreft een HD-kanaal, maar jouw televisie is niet HD-geschikt of je decoder geeft geen HD door ---> je dient de juiste hardware aan te schaffen (HD-decoder, HD of HD ready televisie)
  3. Je decoder of Ci+ module moet de zenders opnieuw inlezen ---> raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van de decoder of Ci+ module.