Op Hemelvaartsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in.

Het lampje 'Telefonie 1' blijft continu branden. Het lampje 'Telefonie 2' doet niets. Wat betekent dit?

Als je een coaxaansluiting hebt, betekent het dat je 1 actieve telefoonaansluiting hebt bij Kabelnoord. Je kunt nu bellen via Kabelnoord. Het lampje Telefoon 2 is niet van toepassing, omdat je waarschijnlijk geen tweede telefoonaansluiting hebt.