Op Hemelvaartsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in.

Wat kan ik verwachten van Televisie bij Kabelnoord?

Als je een tv-pakket hebt afgenomen van Kabelnoord, dan kun je daarnaast een tv-ontvanger bestellen. Middels deze tv-ontvanger kun je diverse functies benaderen: live pauzeren, begin gemist, terugkijken (7 dagen) en (extra betaalde optie) opnemen.