Op Hemelvaartsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in.

Hoe maak ik een Mijn Kabelnoord account aan?

Zo maak je een nieuw account aan:

• Ga naar Mijn Kabelnoord en klik op: Registreer nu
  • Stel je eigen e-mailadres in als gebruikersnaam
  • Gebruik de verificatiecode (deze vind je binnen enkele minuten in de mailbox van het door jou opgegeven e-mailadres)
  • Kies voor een veilig wachtwoord
  • Koppel je Mijn Kabelnoord met jouw klantnummer en de laatste vier cijfers van jouw IBAN-rekeningnummer

Hulp nodig?
Kom je er niet uit of heb je een vraag? Wel helpen je graag, neem contact op.