Op Hemelvaartsdag is Kabelnoord gesloten. Heb je een vraag? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen of vul het contactformulier in.

Is contractovername mogelijk?

Het is mogelijk om je contract te laten overnemen binnen het huishouden (echtscheiding / uit huis gaan kinderen). Een contractovername kan alléén schriftelijk worden ingediend met ondertekening door beide partijen. Je kunt de contractovername sturen naar:

Kabelnoord
Postbus 30
9100 AA Dokkum

In de ondertekende contractovername moet vermeld worden:

• Naam, adres en woonplaats van zowel oude als nieuw partij
  • Geboortedatum nieuwe partij
  • Betaalgegevens nieuwe partij
  • Akkoord met de Algemene Voorwaarden
  • T.b.v. evt. internet abonnement: aangeven of er een nieuw e-mailadres en wachtwoord gewenst is
  • T.b.v. evt. telefonie abonnement aangeven of er een nieuw wachtwoord gewenst is (inzage belkosten www.ikbelmetkabelnoord.nl)