Premiumpakketten

Naast onze eigen Pluspakketten geeft Kabelnoord ook de bekende nationale Premiumpakketten door: Film1, Sport1 en FOX Sports. Themakanalen voor film, sport en Eredivisie-voetbal, allen met meerdere kanalen in één pakket. Voor alle Premiumpakketten geldt dat minimaal hun hoofdkanaal in HD-kwaliteit uitzendt.

Zowel Film1, Sport1 als FOX Sports hebben regelmatig landelijke acties. Als Kabelnoord-abonnee kun je in de meeste gevallen meedoen aan zo'n actie, volg daarvoor de instructies die men geeft in commercials.

Om digitale zenders te kunnen bekijken heb je een digitale ontvanger (box/decoder/CI+ module) en een smartcard van Kabelnoord nodig. Deze koop je bij onze verkooppunten in de regio.

LET OP! Het is KIJKMAAND bij Kabelnoord. Onze pluspakketten zijn daarom extra voordelig geprijsd. Voor Avontuur, Familie, Internationaal en HD+ geldt een abonnementsprijs per stuk van € 1,- per maand voor de eerste drie maanden. Neem je ze alle vier dan betaal je geen € 4,- maar € 3,- per maand (pluspakket Totaal). De reguliere prijzen worden per pakket vermeld. Daarnaast zijn ook Film1 en FOX Sports Compleet in de aanbieding. Op die beide pakketten krijg je 50% korting in de Kijkmaand van 2015.

Sport1

Alle sporten, de belangrijkste wedstrijden en buitenlands voetbal.

+ 6
Bekijk zenders

15,95
per maand

HBO + GO

De beste series uit de VS direct op jouw tv, zonder reclame.…

+ 3
Bekijk zenders

7,97
per maand

FOX Sports Eredivisie + Go

FOX Sports Eredivisie met volop exclusief nationaal topvoetbal’

+ 3
Bekijk zenders

17,95
per maand

FOX Sports International + Go

FOX Sports International met volop exclusief internationaal topvoetbal.

+ 3
Bekijk zenders

14,95
per maand

Totaal aantal zenders 0 totaalprijs 0,00 per maand