Pluspakketten

Je hebt verschillende extra digitale zenderpakketten waaruit je kunt kiezen. Bij Kabelnoord hebben we Plus- en Premiumpakketten. Je kiest en combineert ze zelf. Wanneer je een Pluspakket afneemt, ontvang je automatisch het pakket Radio+. Hierin zitten meer dan vijftig digitale radiozenders van Stingray, deze zenders worden niet onderbroken door commercials en nieuws.

Om digitale zenders te kunnen bekijken heb je een digitale ontvanger (box/decoder/CI+ module) en een smartcard van Kabelnoord nodig. Deze koop je bij onze verkooppunten in de regio.

LET OP! Het is KIJKMAAND bij Kabelnoord. Onze pluspakketten zijn daarom extra voordelig geprijsd. Voor Avontuur, Familie, Internationaal en HD+ geldt een abonnementsprijs per stuk van € 1,- per maand voor de eerste drie maanden. Neem je ze alle vier dan betaal je geen € 4,- maar € 3,- per maand (pluspakket Totaal). De reguliere prijzen worden per pakket vermeld. Daarnaast zijn ook Film1 en FOX Sports Compleet in de aanbieding. Op die beide pakketten krijg je 50% korting in de Kijkmaand van 2015.

Totaal aantal zenders 0 totaalprijs 0,00 per maand