Basisabonnement

Het Basisabonnement is de start van jouw abonnement bij Kabelnoord*. Het Basisabonnement is je netwerkaansluiting inclusief TV- en radiosignaal en nodig om andere producten van Kabelnoord af te nemen.

Je krijgt altijd analoge en digitale televisie en radio. Om TV zenders in digitale kwaliteit te kunnen bekijken heb je twee mogelijkheden:

  1. Maak gebruik van een digitale ontvanger (box / decoder / CI+ module) plus een smartcard van Kabelnoord. Deze zijn te koop bij Kabelnoord-verkooppunten in de regio. Je ontvangt dan 46 digitale TV zenders (waarvan 21 in HD te ontvangen zijn), met Elektronische Programma Gids. Je kunt het basispakket gemakkelijk uitbreiden met Plus- en Premiumpakketten. Maak gebruik van netwerkcode 9100.

  2. Je kunt ook zonder Cl+ module en smartcard digitale televisie kijken, mits je een digitale ontvanger hebt of jouw televisie DVB-c geschikt is. Via netwerkcode 9102 beschik je over 31 digitale TV zenders in SD kwaliteit.

* Is jouw woning voorzien van een glasvezelaansluiting, dan heb je voor een KNID-only abonnement géén basisabonnement nodig. 

Totaal aantal zenders 0 totaalprijs 0,00 per maand