Ik heb ISDN en wil overstappen op Telefonie van Kabelnoord. Wat moet ik doen?

Overstappen

ISDN wordt in noordoost Friesland uitsluitend aangeboden door KPN. Wanneer het contract bij KPN is afgelopen kun je zonder afkoopsom overstappen op Telefonie van Kabelnoord. Je kunt op het aanmeldformulier aangeven wat je huidige provider is. Wij regelen bij KPN de overstap.

Nummerbehoud

KPN heeft geregistreerd welk nummer het hoofdnummer is. Alleen het hoofdnummer kan worden verhuisd. Je kunt dit niet zelf kiezen. Bij KPN kunt je navragen welk nummer het hoofdnummer is.

ISDN-aansluiting

Wanneer de installatie van Kabelnoord gerealiseerd is, duurt het nog enkele werkdagen voordat jouw nummer verhuisd is naar Kabelnoord. De monteur zal jouw KPN aansluiting werkend achterlaten, echter wanneer het nummer verhuisd is, zal deze niet meer werken. Het is dan slechts een kwestie van een stekkertje omwisselen en je kunt bellen en gebeld worden via de Kabelnoord aansluiting.

ISDN-apparatuur

Vanwege een andere technologie is het niet mogelijk om ISDN-apparatuur te laten werken op het netwerk van Kabelnoord. Hiervoor heb je een ander telefoontoestel nodig.