Wat heb ik nodig om gebruik te kunnen maken van "Kabelnoord (Live) TV op mijn tablet"?

Ik maak gebruik van Interactieve Televisie van Kabelnoord (Kabelnoord TV app):
De Kabelnoord TV app is beschikbaar in de App Store en de Play Store. Om gebruik te kunnen maken van deze App heb je het volgende nodig:

• de Kabelnoord TV App moet geïnstalleerd zijn op je tablet/smartphone
  • je persoonlijke account via www.kabelnoordtv.nl waarbij je zelf het account aanmaakt d.m.v. je @kabelnoord.nl of @knid.nl adres en een zelfgemaakt wachtwoord.
  • een Televisie abonnement van Kabelnoord
  • een Apple apparaat met minimaal iOS 9 (of hoger), of een Android apparaat met minimaal Android 6.0

Ik maak gebruik van Digitale en/of Analoge Televisie van kabelnoord (Kabelnoord Live TV app):
De Kabelnoord Live TV App is beschikbaar in de App Store en de Play Store. Om gebruik te kunnen maken van deze App heb je het volgende nodig:

• je persoonlijke “Mijn Kabelnoord” gegevens (ontvang je na aanmelding)
  • een basisabonnement (TV + radio)
  • een KNID abonnement
  • een Apple apparaat met minimaal iOS 9 (of hoger), of een Android apparaat met minimaal Android 4.2
  • de Kabelnoord TV App moet geïnstalleerd zijn op je tablet/smartphone
  • registratie voor “Live TV op de tablet” via het formulier 'Live TV App'

Kabelnoord activeert het product “Live TV kijken op de tablet” binnen enkele werkdagen na inschrijving. Zodra het product is geactiveerd ontvang je persoonlijk bericht. De Live TV App werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met Kabelnoord internet.