Wat heb ik nodig om gebruik te kunnen maken van "Live TV op mijn tablet"?

De Kabelnoord TV App is beschikbaar in de App Store en de Play Store. Om gebruik te kunnen maken van deze App heb je het volgende nodig:

• Je persoonlijke “Mijn Kabelnoord” gegevens (ontvang je na aanmelding)
  • Een basisabonnement (TV + radio)
  • Een KNID abonnement
  • Een Apple apparaat met minimaal iOS 9 (of hoger), of een Android apparaat met minimaal Android 4.2
  • De Kabelnoord TV App moet geïnstalleerd zijn op je tablet/smartphone
  • Registratie voor “Live TV op de tablet” via het formulier 'Live TV App'

Kabelnoord activeert het product “Live TV kijken op de tablet” binnen enkele werkdagen na inschrijving. Zodra het product is geactiveerd ontvang je persoonlijk bericht.

De Live TV App werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met Kabelnoord internet.