Draait de Kabelnoord (Live) TV app via iedere willekeurige (WiFi) verbinding?

Ik maak gebruik van Interactieve Televisie van Kabelnoord (Kabelnoord TV app):
Ja, bij iedere (WiFi) verbinding kun je gebruik maken van Kabelnoord TV.

Ik maak gebruik van Digitale en/of Analoge Televisie van kabelnoord (Kabelnoord Live TV app):
Nee, je hebt altijd een werkende Kabelnoord internetverbinding nodig om gebruik te kunnen maken van de app.