• Ja, het huidige portfolio (met analoge televisie) kun je blijven gebruiken totdat Kabelnoord besluit om dit portfolio uit te faseren. Als dat het geval is, ontvang je uiteraard bericht van ons. 

  • Ja, zolang je deze (analoge) diensten gebruikt kun je deze ook nog wijzigen. Als je interactieve televisie wilt, dan kun je de nieuwe portfolio aanvragen en vervallen de diensten die je nu gebruikt. 

  • Je, je kunt je huidige (analoge) diensten verhuizen naar een ander adres in het gebied waar Kabelnoord levert als op het nieuwe adres een aansluiting is van Kabelnoord.

  • Op onze website staan onze nieuwe diensten voor internet, televisie en telefonie. Je kunt daar je persoonlijke pakket mee samenstellen.  Als je de diensten niet herkent en je wilt wijzigingen in je abonnement aangeven, neem dan contact op met de Klantenservice.

  • Als je op een adres komt te wonen met een glasvezelaansluiting kun je de nieuwe interactieve diensten aanvragen en jouw persoonlijke pakket samenstellen. Als je op een adres met een coaxverbinding komt te wonen, kun je nog de analoge diensten aanvragen totdat de interactieve diensten beschikbaar komen voor woningen met een coax-aansluiting. 

  • Als je overgaat naar interactieve televisie, dan ontvang je van ons een TV-ontvanger die bij de dienst hoort. Als je een andere televisie ook wilt aansluiten en deze is niet DVB-C geschikt, dan kun je de decoder gebruiken om op deze (tweede, derde...) televisie toch digitale televisie te kijken met het standaard aantal zenders dat wordt geboden.