Overstappen naar 3in1

Hieronder staan handige tips voor het overstappen naar een 3in1-pakket.

  • Als je al internet van Kabelnoord (KNID) hebt, dan maakt het niet uit of je los telefonie of een 3in1-pakket bestelt. Wij zien dat je al internet van Kabelnoord hebt en zetten je abonnement automatisch om naar een 3in1-pakket.
  • Als je al via Kabelnoord belt, dan kun je een 3in1-pakket naar keuze bestellen. Telefonie gaat hier automatisch in op, je hoeft je telefonie niet op te zeggen. Ook als je internet (KNID) bijbestelt verwerken we je aanvraag als een 3in1-pakket. 
  • Controleer of je bij je huidige telefonie- en/of internetprovider te maken hebt met een opzegtermijn. In veel gevallen, mits je langer dan een jaar abonnee bent, is de opzegtermijn een maand.
  • Is telefonie van Kabelnoord nieuw voor je, maar bel je nu met de vaste lijn via een andere aanbieder zoals bijvoorbeeld Pretium of Tele2? Zeg dan je telefonie-abonnement bij hen niet op voordat Kabelnoord een afspraak heeft gemaakt voor de installatie van telefonie. Pas daarna kun je veilig je telefonieabonnement opzeggen. Anders zit je wellicht ongewild zonder telefoon, of kun je je bestaande nummer niet meer meenemen. De medewerkers op ons Klantencentrum vertellen je graag meer over het meenemen van je bestaande nummer en het opzeggen bij je huidige provider.
  • Kabelnoord kan alleen telefonieabonnementen van KPN voor haar klanten opzeggen. Andere aanbieders dienen door de klant zelf te worden opgezegd. Voor KPN-klanten geldt dat zij in het bestelproces van deze website hun gegevens kunnen opgeven voor de opzegging. Voor klanten van andere aanbieders hebben wij een handige opzegbrief beschikbaar. 
  • Internetabonnementen dien je altijd zelf op te zeggen. Ook als je bijvoorbeeld Internet + Bellen van KPN hebt, ook dan dien je het internetdeel uit je abonnement zelf op te zeggen.
  • In het bestelproces van de website kun je aangeven of je onbeperkt wilt bellen met álle vaste en mobiele nummers in Nederland (met uitzondering van service- en 0900 nummers), of je een geheim telefoonnummer wilt en of je nummerherkenning wenst. Je kunt alle telefonieopties nog eens goed bekijken op de pagina 'opties bij telefonie'.
  • Download hier de voorbeeldbrief om je abonnement(en) bij een andere provider op te zeggen.