Eurosport 2 zender van de maand juni

Geplaatst op 1 juni 2015

In juni is Eurosport 2 zender van de maand. Op kanaal 13 staat dit sportkanaal voor al onze abonnees open. Op Eurosport 2 staat deze maand het WK Voetbal voor dames, de FIFA Women World Cup centraal. Ook de leeuwinnen van het Nederlands elftal zijn present op dit toernooi. Ingedeeld in de poule met gastland Canada, China en Nieuw-Zeeland verdedigen de dames ons land. Naast aandacht voor het damesvoetbal is er ook veel zendtijd voor motorsport beschikbaar deze maand. Van 12 t/m 14 juni is de MotoGP van Catalonië live te zien. Ook het WK Superbike wordt uitgezonden, de manches vanuit San Marino worden op 20 en 21 juni uitgezonden.

Kabelnoord wenst je veel plezier met Eurosport 2 deze maand. Mocht je ook na juni van Eurosport 2 willen genieten dan kun je je hier abonneren op zenderpakket Avontuur voor € 4,95 per maand.

Prijsvraag
Doe mee aan de prijsvraag van Eurosport 2 en maak kans op een FitBit Activity Tracker of één van de vijf Eurosport 2 -goodiebags.

In welk land wordt het EK Voetbal voor vrouwen in 2017 georganiseerd?

A - Duitsland
B - Zweden
C - Nederland

Beantwoord bovenstaande vraag in een e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl en vermeld in je e-mail tevens je adres en telefoonnummer. Doe mee voor 1 juli a.s. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.