Volg de Vrolijke Strijders bij Kabelnoord

Volg de Vrolijke Strijders bij Kabelnoord

Geplaatst op 6 december 2022

Wereldberoemd in héél Friesland? Dat zijn de Vrolijke Strijders natuurlijk! Na een jaar van voorbereidingen starten de etherpiraten halverwege december weer met de live (radio)uitzendingen vanuit Drogeham. Klanten van Kabelnoord kunnen volop meegenieten en de Vrolijke Strijders live volgen op tv.

Freerk Wind, directeur Kabelnoord: “We dragen dit jaar ons steentje bij aan de speciale uitzendingen rondom de feestdagen. De Vrolijke Strijders bestaat uit een club enthousiaste en gedreven vrijwilligers. De presentatoren, technici, vele vrijwilligers en lokale ondernemers zetten zich in om de decembermaand extra vrolijk te maken met leuke acties en muziek. Een lichtpuntje voor veel mensen uit de regio.”

De Vrolijke Strijders bij Kabelnoord
Nieuwsgierig hoe het er in een radiostudio aan toe gaat? Tijdens de populaire marathonuitzending is iedereen welkom in de studio. Ook worden er activiteiten georganiseerd. Denk aan een matinee met diverse artiesten, een kindermiddag en een heuse bingo. Kortom: Voor elk wat wils. Je volgt de piraten vanaf halverwege december live op je televisie via kanaal 996.

Maak je gebruik van een tv-ontvanger van Kabenoord (Amino)? Dan kan het zijn dat je deze even opnieuw moet afstemmen en herstarten. Hulp nodig? Bel 0519-701701.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web