Lekker koken met meesterkoks!

Geplaatst op 1 oktober 2012

24Kitchen is de enige foodzender van Nederland met vierentwintig uur per dag programma's over alles wat met food te maken heeft. 24Kitchen geeft betrouwbare voorlichting over gezond eten kopen, koken en bereiden. 24Kitchen gelooft dat gezond eten ieders levensstijl kan en moet worden, en wil mensen graag inspireren en motiveren bewust om te gaan met voeding.

In de televisieprogramma's geven de chefs genoeg tips en inspiratie om lekker en gevarieerd te eten. Ook wordt geprobeerd zoveel mogelijk uitleg te geven over ingrediƫnten en hun herkomst. Maar 24Kitchen is meer dan alleen een televisiezender: op internet staat een uitgebreid platform met daarin een gigantische receptendatabase, videorecepten, tips, nieuws, informatie en meer. Verder brengt 24Kitchen vier keer per jaar een digitaal magazine vol inspiratie uit, is er een wekelijkse nieuwsbrief, en kun je via een mobiele applicatie dagelijks een nieuw recept voor een gezonde maaltijd ontvangen. Gezond eten is voor iedereen!

24Kitchen maakt deel uit van het Basispakket (kanaal 260, met ingang van 1 februari kanaal 24) van Kabelnoord en is voor iedereen met digitale televisie zonder meerkosten te bekijken.