Maak kans op een dvd-box!

Kruip in de huid van een politierechercheur of forensisch expert en volg ze op hun speurtocht naar de waarheid. Duistere moordzaken, vermissingen, misdrijven die muurvast lijken te zitten en drama’s die hele families ontwrichtten. Investigation Discovery (ID) laat zien wat er nodig is om een moordzaak op te lossen. Geen fictionele detectiveverhalen, maar waargebeurde zaken die onschuldige levens verruïneerden en waarbij de dader niet ongestraft weg mag komen. Investigation Discovery duikt in zaken die recent plaatsvonden en kijkt naar historisch interessante cases. Programma’s waar het draait om details, precisie, mensenkennis en gedegen sporenonderzoek. En waarbij men alleen tevreden kan zijn als de zaak is opgelost.

Deadly Sins vanaf maandag 8 april
Ontdek het ware kwaad dat ervoor zorgt dat alledaagse mensen de grenzen van de wet opzoeken en deze overschrijden in de Investigation Discovery serie Deadly Sins. Alle 7 hoofdzonden komen voorbij in deze spannende serie over de afschuwelijke misdaden die gepleegd worden dankzij onze oerinstincten. Advocaat en expert op het gebied van crimineel gedrag Darren Kavinoky neemt je mee in deze dodelijke verhalen en je dankzij zijn achtergrond een professioneel inzicht en analyse over de zaak biedt. Van een dodelijke scheiding tot een losbandige playboy die na 1 keer wel genoeg heeft van zijn veroveringen en van hen af wil, het komt allemaal voorbij in Deadly Sins. Vanaf maandag 8 april om 21.00 uur te zien op Investigation Discovery.

Prijsvraag
Wil jij alles weten over de onzichtbare wereld om ons heen? Doe dan nu mee met de prijsvraag en maak kans op 1 van de 5 DVD-boxen “Het Bovennatuurlijke”. Met 5 DVD’s die je alles vertellen over bovennatuurlijke en onverklaarbare fenomenen zoals, exorcisme, reïncarnatie en geesten. Beantwoord beide onderstaande vragen goed om kans te maken op een DVD-box.

Vraag 1
Welke zondes staan bekend als de 7 doodzondes?
a. ijdelheid, gierigheid, jaloezie, lust, vraatzucht, wraak, luiheid
b. wijsheid, rechtvaardigheid, matigheid, moed, geloof, hoop, liefde
c. woede, ijdelheid, wraak, lust, luiheid, gierigheid, koppigheid
d. ongeduld, koppigheid, egoïsme, brutaliteit, kritisch, slordigheid, onzekerheid

Vraag 2 
In welk(e) zenderpakket(ten) van Kabelnoord zitten zenders van het Discovery Network?

Stuur je antwoorden voor 15 april 2013 naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. Vermeld ook je volledige naam en adresgegevens. Deelname is voorbehouden aan klanten van Kabelnoord. Op maandag 15 april maken we de winnaars bekend in dit nieuwsitem.


De prijsvraag is beeindigd. De winnaars hebben hun dvd-box inmiddels ontvangen.