Nieuw bij Kabelnoord: PodiumTV en DJAZZ.tv HD

Geplaatst op 9 september 2014

Vanaf 1 september zijn de zenders PodiumTV en DJAZZ.tv HD toegevoegd aan ons zenderaanbod. PodiumTV doet verslag van sport en cultuur in de drie Noordelijke Provincies. DJAZZ.tv HD legt zich toe op jazzmuziek in de breedste zin van het woord. Podium TV zit in het Basisabonnement op kanaal 19 en DJAZZ.tv HD maakt deel uit van Pluspakket Familie op kanaal 355.

Over PodiumTV
Vanaf maart 2014 is de nieuwe televisiezender PodiumTV gestart met het uitzenden op de kabel en via internet. Via de kabel is dit nieuwe medium te zien in geheel Noord-Nederland, in Friesland, Groningen Drenthe en een groot deel van Overijssel. Via internet kan men overal ter wereld meekijken. Het programma van deze nieuwe commerciële evenementen televisiezender bestaat met name uit veel (regionale) sport, bij voorkeur live. Daarnaast is er ruimte voor alle vormen van cultuur zoals muziek, theater, kunst, folklore en andere evenementen. Evenementen voor een breed publiek. Want het uitzenden van evenementen, bij voorkeur live, maar eventueel ook geregistreerd om op een later tijdstip in het geheel uit te zenden, is de specialiteit van PodiumTV. Bekijk de programmagids van Podium TV.

Over DJAZZ.tv HD
DJAZZ.tv is de eerste en enige televisiezender wereldwijd die zich volledig richt op jazz. Het bijzondere aanbod van onze zender bestaat uit opnames van exclusieve jazzconcerten van over de hele wereld, mooie documentaires en natuurlijk is er ook veel aandacht voor alle jazzfestivals in Amerika, Europa en Azië. Op DJAZZ.tv komen alle jazzgenres ruimschoots aan bod: de legendarische swing van Duke Ellington, de virtuoze bebop van Charlie Parker, de fusion van Miles Davis en de nieuwste jazz van Jamie Cullum en Esperanza Spalding. Ook is er veel aandacht voor wereldmuziek, zoals tango, reggae en brazil. Daarnaast zendt DJAZZ.tv alle jazzgerelateerde stijlen uit. Denk aan soul, gospel, funk en natuurlijk blues. Al deze genres worden vertegenwoordigd in een mix van grote jazzfestivals, de meest exclusieve clubopnamen, jams in de studio en een grote variatie van clips. DJAZZ.tv presenteert bovendien de mooiste documentaires over de geschiedenis van jazz en de vele helden die de jazzwereld kent. Bekijk de programmagids van DJAZZ.tv HD.