KWF Marathon Live op NPO Best

Geplaatst op 19 april 2016

KWF organiseert op 20 april a.s. een actiedag: Marathon Live is de afronding van de ‘KWF Marathonweken’. Het idee is dat iedereen in Nederland zijn of haar eigen marathon kan organiseren: van cupcakes bakken tot een marathon fietsen en alles daar tussenin. Met het ingezamelde geld wordt kankeronderzoek gefinancierd. De Marathon Weken zijn in februari begonnen en eindigen op woensdag 20 april. Op NPO 1 is er van 20:30-21:45 uur een live tv-uitzending met Caroline Tensen en  Annemieke Schollaardt waarin deelnemers 'finishen' na hun marathon.

Live programmering
Radio 2 en NPO Best zenden op 20 april de hele dag live uit vanaf het plein voor de schouwburg in Almere. Daar komen de deelnemers aan na hun marathonactie. En ter plekke vinden ook acties plaats, waaronder een skeeler- en Zumba-marathon. Vanuit de buitenstudio doet Radio 2 DJ Gerard Ekdom de hele dag verslag van de gebeurtenissen en de inzameling. 

Marathon Live op TV bij Kabelnoord
Op NPO Best, digitaal kanaal 58 in Pluspakket Avontuur is Marathon Live de hele dag te volgen. Kabelnoord zet NPO Best op woensdag 20 april de hele dag open voor alle klanten. 

Meer informatie
Meer info over de KWF Marathonweken vind je op www.kwfmarathonweken.nl