Freeview JimJam in de kerstvakantie

Geplaatst op 22 december 2015

Helaas, dit jaar geen sneeuw- en ijspret in de kerstvakantie. Het is geen weer om buiten te spelen. Kabelnoord wil de kinderen (en hun ouders uiteraard) een beetje vrolijkheid brengen en daarom hebben we JimJam op 211 open gezet voor al onze digitale klanten.

KLEURPLAATACTIE JIMJAM
Speciaal voor onze abonnees op pluspakket Familie hebben we  in samenwerking met JimJam een super kleurplaat-actie! Met het insturen van je kleurplaat kun je een Thomas Trein Trackmaster Treinspoor winnen t.w.v. € 69,95! Dit spoor is maar liefst 152 cm groot en volautomatisch. Thomas maakt zelf een looping! Bekijk het filmpje:

 

Wat moet je doen? Download de Thomas Trein kleurplaat, print hem uit en kleur hem zo mooi mogelijk in. Stuur je kleurplaat in een envelop naar Kabelnoord, antwoordnummer 455, 9100 WB in Dokkum. We geven een treinset weg aan de winnaar uit de leeftijdsgroep tot 5 jaar en eentje aan een winnaar uit de groep vanaf 5 jaar. De winnaars worden op 11 januari 2016 gekozen! Let op: je maakt kans als op het genoteerde adres een Familie-zenderpakket (met daarin dus JimJam en andere kinderzenders) actief is.

Kleurplaat Thomas Trein

Nog geen abonnement op Pluspakket Familie? Abonneer je nu om ook kans te maken op de treinset: Abonneren op pluspakket Familie