AMC Original 'Into de Badlands' maandag 16 november in première

Geplaatst op 12 november 2015

Op maandag 16 november start AMC Moviechannel met de spectaculaire martial arts serie 'Into the Badlands'. Into the Badlands is een AMC Original serie. De eerste aflevering wordt om 22.00 uur uitgezonden op kanaal 219 van Pluspakket Avontuur. Dit pakket is voor € 4,95 per maand verkrijgbaar. Doe ook mee aan de prijsvraag!

Into de Badlands première bij AMC

Over Into the Badlands

Eeuwen geleden ontstond in de nasleep van de vernietiging van de beschaving een nieuwe maatschappij. Het leefgebied van deze maatschappij heet tegenwoordig de Badlands. De Badlands zijn verdeeld over zeven rivaliserende Barons. Elke Baron regeert met ijzeren hand,  met de hulp van loyale legers: ‘Clippers’.  Deze zogenaamde Clippers zijn legers  van getrainde moordenaars.

De meest dodelijke Clipper van de Badlands  is Sunny (Daniel Wu) – hij is Regent (Head Clipper) en tevens de meest betrouwbare adviseur van Baron Quinn (Marton Csokas). Al decennia lang, is Quinn onbetwist de Badlands meest krachtige Baron. Echter, het grondgebied van de nieuwste Baron, The Widow (Emily Beecham), is begonnen met het testen van zijn honger naar een gevecht.

Op een dag redt Sunny de tiener M.K. (Aramis Knight), een jongen die een dodelijke hinderlaag heeft overleefd. Sunny ontdekt al snel dat M.K. een duister geheim met zich meedraagt en dat er op zijn leven een hoge premie rust. Samen beginnen ze aan een avontuur dat het verschil tussen chaos en rust voor iedereen  in de Badlands gaat brengen.

Bekijk de trailer:

 

website Into the Badlands