In juli volop live topvoetbal bij Fox Sports

Geplaatst op 6 juli 2015

FOX Sports biedt de hele maand juli volop live topvoetbal. Met veel aandacht voor de UEFA Europa League kwalificatiewedstrijden van AZ, Go Ahead Eagles en Vitesse maar ook vriendschappelijke duels van Ajax, Feyenoord en landskampioen PSV. Tevens schitteren talloze internationale sterren in de International Champions Cup op FOX Sports, met onder meer deelnemers als Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Chelsea FC, Paris Saint Germain en AC Milan.

UEFA Europa League: kwalificatie live op FOX Sports vanaf 2 juli
Namens Nederland komen AZ, Vitesse en Go Ahead Eagles uit in de kwalificatie voor de groepsfase van de UEFA Europa League. De Eagles startten afgelopen zaterdag als eerste aan hun Europese avontuur met een thuiswedstrijd tegen Ferencvaros in de eerste kwalificatieronde. De return in Hongarije (9 juli, 20.30 uur) is rechtstreeks te zien op FOX Sports. AZ en Vitesse beginnen in de derde ronde, die 30 juli en 6 augustus op het programma staat.

 FOX Sports doet in het kader van de Europa League kwalificatie minimaal verslag van alle thuiswedstrijden van AZ, Go Ahead Eagles en Vitesse. Aangezien de uitzendrechten van de wedstrijden in deze fase van het toernooi in handen zijn van de thuisspelende clubs zal per ronde en na de loting blijken wat mogelijk is met betrekking tot live uitzending van de uitwedstrijden.

Voorbereiding PSV, Ajax, Feyenoord en FC Groningen
FOX Sports doet rechtstreeks verslag van een aantal oefenwedstrijden van PSV, Ajax, Feyenoord en bekerwinnaar FC Groningen. Onder meer het Southampton van Ronald Koeman en Graziano Pellè komt daarin twee keer in actie.

Datum

Tijd

Wedstrijd

4 juli

16.00

Ajax – Dinamo Moskou

11 juli

17.00

PSV – Basel (Valais Cup)

15 juli

20.30

PSV – Olympique Lyon (Valais Cup)

17 juli

19.00

Ajax – Wolfsburg

18 juli

16.00

FC Groningen - Southampton

22 juli

19.30

St Etienne - Ajax

23 juli

20.00

Feyenoord - Southampton


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

International Champions Cup: 11 juli – 5 augustus
De International Champions Cup (ICC) is een toernooi met louter internationale topclubs in het deelnemersveld. Onder meer Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Chelsea FC, Paris Saint Germain en AC Milan zijn van 11 juli tot en met 5 augustus live te zien op FOX Sports. De ICC telt in totaal 23 wedstrijden en wordt gespeeld op 3 continenten in 11 speelsteden. Zaterdag 25 juli staat onderstreept in de agenda; dan staan FC Barcelona – Manchester United en Paris Saint Germain – Chelsea op het programma.

CONCACAF Gold Cup: 7 – 26 juli
FOX Sports doet live verslag van de dertiende editie van de CONCACAF Gold Cup, het kampioenschap voetbal van Noord- en Centraal – Amerika en de Caraïben. De Gold Cup wordt gehouden in de Verenigde Staten en het gastland is tevens titelverdediger. 

Fox Sports is bij Kabelnoord verkrijgbaar voor € 24,95 per maand. Bestel hier Fox Sports, bestaande uit Fox Sports Eredivisie en Fox Sports International