Binnenkort ook bij Kabelnoord: Film1 op pc, tablet of smartphone

Geplaatst op 29 september 2015

Film1 Go beschikbaar bij Kabelnoord voor iOs en Android

 

Kabelnoord biedt vanaf medio oktober haar Film1 abonnees via internet gratis toegang tot de topfilms en hitseries van de premium televisiezender.


Naast het kijken via de vijf televisiekanalen van Film1, kun je via Film1.nl en de Film1-app op elk gewenst moment en waar je maar wilt een film of serie starten op je pc, tablet of smartphone. Thuisblijven voor je favoriete film is vanaf nu dus verleden tijd. Film1.nl en de Film1 app bieden daarnaast uitvoerige informatie bij het aanbod, waaronder trailers en recensies. Vanuit de app kunnen films via social media geshared en beoordeeld worden.

Ook is het mogelijk om de films en series van Film1 vanaf je tablet of smartphone via Google Chromecast* te streamen naar de televisie. De Chromecast-ondersteuning is de ideale manier om in de slaapkamer of in andere ruimtes waar geen digitale ontvanger staat, naar de films en series van Film1 te kijken. Met een druk op de knop neemt je TV het van je smartphone of tablet over. Handig en eenvoudig! Via een eenvoudige login, welke door Kabelnoord wordt verstrekt, krijgt je toegang tot deze extra service bij uw Film1 abonnement.

Op dit moment geldt er een aantrekkelijke aanbieding op een nieuw Film1+ Film1 Go abonnement. Je betaalt slechts € 7,97 per maand gedurende de eerste drie maanden. Daarnaast verloten we onder de nieuwe Film1-abonnees vijf Google Chromecasts namens Film1. Abonneren kan via www.kijkmaand.nl 

Bestaande Film1-abonnees ontvangen medio oktober per post hun inloggegevens voor Film1 Go.


*Google Chromecast is een mediastreamer die je aansluit op een HDMI-poort van je televisie en met wifi verbindt. Verkrijgbaar bij elektronicazaken.

 

Let op: De films en series van Film1 kunt je alleen  in Nederland bekijken