DJAZZ.tv zender van de maand

Geplaatst op 1 januari 2016

We starten het nieuwe jaar muzikaal! DJAZZ.tv, een zender die we in 2015 hebben toegevoegd aan pluspakket Familie, is zender van de maand. DJAZZ.tv DJAZZ.tv de eerste en enige televisiezender wereldwijd die zich volledig richt op jazz.

Zoals altijd brengt DJAZZ.tv ook in januari een unieke, groovy programmering . Op nieuwjaarsdag start DJAZZ.tv met de nieuwjaarsspecial ‘Wakkerword-concerten’ vol reggae en ska. Op 8 en 9 januari laat het ‘All Star Weekend’ zien wat er ontstaat als de beste jazzmuzikanten ter wereld samen een band vormen. Op 10 januari neemt in ‘De Bank’: een bekende Nederlander de uitzending van DJAZZ.tv over. Nieuw in de programmering in 2016 is de reeks: ‘Seine Sessions’; splinternieuwe jam-sessies opgenomen in de Parijse jazzclub Le Réservoir. De maand wordt afgesloten met een special tijdens de Poëzieweek 2016, waarin onder andere geweldige optredens van John Coltrane, Thelonious Monk, Coleman Hawkins en onze eigen jazzdichter Jules Deelder voorbijkomen. Stem in januari af op kanaal 13 voor de beste vibes!

PRIJSVRAAG

Beantwoord de volgende vraag en maak kans op een verzamelbox t.w.v. € 149,- ‘Various Jazz Icons 4’ met maar liefst acht muziekdvd’s.

‘Wat is de slogan van DJAZZ.tv?’

Stuur je antwoord voor 1 februari a.s. onder vermelding van je naam en adres per e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl of per post naar Kabelnoord, postbus 30, 9100AA, Dokkum.