'De Nationale Opblijfavond' voor iedereen te zien!

Geplaatst op 31 december 2017

Op Oudejaarsavond helpen Pauline Luth en Ruben Dingemans met ‘De Nationale Opblijfavond’ alle kinderen van Nederland om wakker te blijven, zodat ook zij het vuurwerk kunnen zien. RTL Telekids heeft als enige kinderzender een avondprogrammering speciaal voor kids. ‘De Nationale Opblijfavond’ wordt uitgezonden op RTL Telekids, bij Kabelnoord onderdeel van pluspakket Familie. Wij zetten RTL Telekids Oudejaarsavond open voor al onze digitale klanten. Stem af op kanaal 209.

Ruben en Pauline rijden Oudejaarsavond door Nederland om elk half uur, bij kinderen thuis, de gekste, leukste en meest hilarische Oudejaarsavond-opdrachten te doen. Opdrachten met het hele gezin of met de hele vriendenkring.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat alle kinderen van Nederland wakker blijven, want wie weet, bellen ze wel bij jou aan! Van de gekste opdrachten tot de spannendste spelletjes. Niks is te gek. Het is tenslotte feest! En natuurlijk zal het aftelmoment naar 2018 toe niet ontbreken.

‘De Nationale Opblijfavond’ biedt een programmering speciaal voor kinderen tot 9 jaar op Oudejaarsavond van 19.00 uur tot middernacht.

Stem af op kanaal 209 op zondag 31 december 2017 vanaf 19.00 uur. 

 Nationale opblijfavond van RTTelekids!