Animal Planet is Zender van de Maand oktober

Geplaatst op 1 oktober 2019

Alle dierenliefhebbers opgelet! De maand oktober kijk je de hele maand gratis naar Animal Planet. 

4 Oktober Dierendag? Bij Kabelnoord staat de hele maand oktober in teken van dieren! Animal Planet is Zender van de Maand en te zien voor alle klanten met Digitale- of Interactieve Televisie van Kabelnoord. Deze zender staat volledig in het teken van dieren en de natuur. Programma's over de kleinste insecten tot de grootste jagers zijn op Animal Planet te zien. Ook herkenbare situaties van huisdieren en dierenartsen komen voorbij op Animal Planet. Zap hiervoor naar kanaal 13.
Abonneer je op het Compleet pakket als je na oktober Animal Planet wilt blijven ontvangen.

Zie je de dieren liever in het echt? Beantwoord dan de volgende vraag en maak kans op vier toegangskaarten voor AquaZoo. De kaarten worden verloot onder alle deelnemers met een goed antwoord en die klant zijn bij Kabelnoord.

Prijsvraag:

Welke twee beren kom je tegen in AquaZoo?

Stuur vóór 31 oktober 2019 een e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl met daarin jouw antwoord, je naam, adres en telefoonnummer. Winnaars ontvangen uiterlijk een week na sluiting van de prijsvraag een e-mail van Kabelnoord. 

Zender van de maand
Iedere maand biedt Kabelnoord gratis een extra zender aan uit de Televisiepakketten Compleet en Maximaal. Zo kun je kennismaken met het brede aanbod van zenders uit de Televisiepakketten van Kabelnoord. Iedereen die gebruik maakt van Digitale Televisie ontvangt de Zender van de maand op kanaal 13.