Zender van de maand juni: Horse & Country TV

Geplaatst op 30 mei 2017

De maand juni staat bij Kabelnoord in het teken van de paardensport. Op kanaal 13 vind je de hele maand: Horse & Country TV. Met Horse & Country TV kun je 24 uur per dag genieten van de paardensport. Deze zender brengt niet alleen de hoogtepunten van de beste internationale sportwedstrijden, zoals de FEI Wereldbekerwedstrijden, de Global Champions Tour en de World Dressage Masters, maar laat ook verhalen achter de schermen zien. Zo zijn er verschillende Yard Talk afleveringen waarin bekende ruiters van verschillende disciplines vertellen over hun leven en de sport. Wil jij Horse & Country TV na juni ook ontvangen? Abonneer je dan op het pluspakket familie.

Maak kans op gratis VIP kaarten voor het Nationaal Concours Hippique Dokkum
Kun je geen genoeg krijgen van de paardensport op tv? Doe dan mee aan de prijsvraag van Horse & Country TV en Kabelnoord. Je maakt kans op twee VIP kaarten voor een geheel verzorgde dag tijdens het Nationaal Concours Hippique Dokkum op zaterdag 24 juni aanstaande.

Prijsvraag: Wat zijn de drie basisgangen van een paard?

Stuur je antwoord (met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) voor woensdag 14 juni 2017 naar prijsvraag @ kabelnoord.nl. De winnaars ontvangen maandag 19 juni persoonlijk bericht.