Win kaarten voor Italia a Zandvoort

Geplaatst op 30 mei 2017

Motorsport.tv geeft kaarten weg voor Italia a Zandvoort. Italia a Zandvoort is hét Italiaanse auto & lifestyle evenement van Nederland en vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 juni aanstaande. Circuit Zandvoort staat dit weekend volledig in het teken van alles wat met Italië te maken heeft. Italia a Zandvoort is daarmee het grootse Italiaanse auto- en lifestyle-event voor het hele gezin. Diverse demonstraties op het circuit worden afgewisseld met het nodige entertainment op de paddocks.

Het evenemententerrein van Circuit Zandvoort is op zaterdag 24 en zondag 25 juni Italiaans grondgebied. Centraal staan daarbij de gemotoriseerde voertuigen uit het Zuid-Europese land. Van klassiek tot modern, de Italiaanse, vaak exclusieve bolides, zijn niet alleen statisch, maar ook in actie op het circuit te bewonderen. Naast de vele bijzondere automerken, is er volop aandacht voor de Italiaanse keuken, mode en lifestyle. Een leuke dag voor het hele gezin, waarbij de dames vaak nog langer willen blijven dan de heren!

Beantwoord de onderstaande prijsvraag en maak kans op 2 kaartjes voor de Italia a Zandvoort op Circuit Zandvoort voor 24 en 25 juni!

Prijsvraag: Welke automerk is geen Italiaans automerk?
1) Lancia
2) Lamborghini
3) Jaguar

Stuur je antwoord (met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) uiterlijk woensdag 14 juni naar prijsvraag @ kabelnoord.nl. De winnaars ontvangen uiterlijk maandag 19 juni telefonisch bericht. De winnaars ontvangen per post 2 toegangskaarten inclusief toegang tot de paddock en een parkeerkaart van Motorsport.tv.