Freeview: Wedstrijd Rosenborg-Ajax

Geplaatst op 15 augustus 2017

Aanstaande donderdag 17 augustus en donderdag 24 augustus kunnen alle digitale televisie abonnees van Kabelnoord de wedstrijden van Ajax tegen Rosenborg gratis bekijken.

Ajax speelt de eerste wedstrijd in de play-off van de UEFA Europa League thuis, een week later in Noorwegen. De wedstrijden worden om 20.45 uur uitgezonden op Ziggo Sport Select (kanaal 90). De voorbeschouwingen beginnen beide donderdagen om 20.15 uur. Maak je gebruik van digitale televisie van Kabelnoord? En wil je de freeview zien? Stem je TV donderdag af op kanaal 90!

Abonneer je op Ziggo Sport Totaal
Geniet van heel veel live topvoetbal uit de Primera División, de Premier League en de Champions League. Beleef alle Formule 1-races alsof je zelf achter het stuur zit dankzij de extra live feeds. Volg topgolfwedstrijden en geniet van de spannendste atletiek toernooien. Maar ook Wimbledon, NBA-duels en de ruigste rugbywedstrijden zullen niet aan je voorbijgaan. Bestel nu Ziggo Sport Totaal en kijk live op zes kanalen naar de mooiste sportmomenten. En met de gratis Ziggo Sport Totaal GO app hoef je ook onderweg niets meer te missen.