RTL Telekids = zender van de maand augustus

Geplaatst op 2 augustus 2018

Heerlijk vakantie! Nu je niet naar school hoeft heb je alle tijd om leuke dingen te doen en te ontspannen. Daarom kun je in augustus gratis kijken naar RTL Telekids! Hebben jullie Digitale TV van Kabelnoord? Zap dan snel naar kanaal 13.

RTL Telekids is gericht op kinderen tussen de 3 en 9 jaar. De programma’s zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids-programma’s zijn: Fien & Teun, Super 4,  Chuggington, De Avonturen van K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie, Thomas de Stoomlocomotief, Robocar Poli, Wissper, Hello Kitty en My Little Pony.

Blinky Bill – van maandag t/m vrijdag om 15.25 uur
Animatieserie over de koala Blinky Bill. Hij gaat met zijn vriendjes op ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken. Beleef tijdens de reis de meest spannende avonturen mee!

Lego City – van maandag t/m vrijdag om 8.00 uur
Vanaf 6 augustus kun je kijken naar Lego City. De animatieserie gaat over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij.

Lego Friends: Girls on a mission – iedere zondag
Vanaf 12 augustus kun je Lego Friends iedere zondag zien op RTL Telekids. De animatieserie gaat over vijf vriendinnen: Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Samen ondernemen ze bijzondere dingen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.