RTL Lounge is zender van de maand bij Kabelnoord

Geplaatst op 1 november 2017

Maak jij al gebruik van netwerkcode 9100? Dan kijk je de hele maand november gratis naar de populaire vrouwen zender RTL Lounge. Op kanaal 13 kun je genieten van Grey’s Anatomy, The Face, Ugly Betty, Kopen & Klussen, Chrisley Knows Best en Gooische Vrouwen.

Win een High Tea
Omdat RTL Lounge zender van de maand is bij Kabelnoord verloten we drie High Tea Bongobonnen t.w.v. € 34,95! Ben jij Kabelnoord-abonnee en wil je kans maken op één van de drie prijzen? Stuur het antwoord op de prijsvraag en jouw gegevens (je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) vóór 30 november 2017 naar prijsvraag @office.kabelnoord.nl. De winnaars ontvangen maandag 4 december a.s. bericht van Kabelnoord.

Prijsvraag
De serie Grey’s Anatomy speelt zich af in het fictieve Grey Sloan Memorial Hospital. In welke stad ligt dit fictieve ziekenhuis?

A) Boston
B) Seattle
C) New York
D) Los Angeles

Programmering RTL Lounge

Benieuwd naar de programmering van RTL Lounge? Dit zijn de series en programma’s die in november worden uitgezonden:

The Face, elke maandag 2 afleveringen achter elkaar vanaf 20.30 uur.
Realityprogramma waarin ervaren vrouwelijke én mannelijke modellen de strijd aangaan om de absolute wereldtop te bereiken. Het model met de grootste potentie voor een internationale carrière wint.

Ugly Betty, elke dinsdag 2 afleveringen achter elkaar vanaf 20:30 uur
Amerikaanse comedyserie over Betty Suarez, een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar innerlijke schoonheid. Betty wordt door een uitgever ingehuurd om zijn zoon te assisteren bij het runnen van een modeblad. Als 'lelijk eendje' betreedt ze een totaal onbekende en vijandige wereld. Met haar positieve instelling en doorzettingsvermogen probeert ze het respect van haar baas en collega's te verdienen.

Kopen & Klussen, elke woensdag 2 afleveringen achter elkaar vanaf 20:30 uur
Realityserie waarin mensen worden gevolgd tijdens de jacht op hun droomhuis. Na de koop wordt er meegekeken met de daaropvolgende megaverbouwing, waardoor het huis wordt omgetoverd tot hun droomhuis.

Chrisley Knows Best, elke donderdag 2 afleveringen achter elkaar vanaf 20:30 uur
Amerikaanse realityserie rondom de rijke familie Chrisley. Todd Chrisley heeft miljoenen verdiend als vastgoedontwikkelaar en ondernemer. Samen met zijn vrouw, Julie, zorgt hij voor hun kinderen Lindsie, Chase, Savannah en Grayson.

Gooische Vrouwen, elke vrijdag 2 afleveringen achter elkaar vanaf 20:30 uur
Nederlandse dramaserie over de avonturen van vier vriendinnen uit het Gooi. Ze leven dan wel in grote luxe, toch wordt hun bestaan gekenmerkt door vele ups en downs.

Grey’s Anatomy, elke werkdag 2 afleveringen vanaf 18:30 uur
Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in Seattle.