Kabelnoord lanceert Live TV App

Geplaatst op 4 februari 2014

Gratis dienst ‘Live TV kijken op je tablet’ nieuw bij Kabelnoord!

Klanten van Kabelnoord kunnen in de Appstore de App ‘Kabelnoord TV’ downloaden, waarmee op de iPad en iPhone live televisie gekeken kan worden.  Zowel de App als het gebruik ervan zijn gratis. Voorwaarde is dat je een basisabonnement plus internetverbinding van Kabelnoord hebt. Kabelnoord TV biedt in eerste instantie de tien populairste Nederlandse zenders, waaronder die van NPO, RTL en SBS. Ook is Omrop Fryslân opgenomen in de App. Voor het eerste gebruik dienen klanten zich eenmalig te registreren via de Kabelnoord-website.

Bij de lancering is Kabelnoord TV beschikbaar voor iOS 6 & 7, wat betekent dat de App alleen op Apple-apparaten draait. In totaal kan een klant de App installeren op drie apparaten. Een volledige lijst met geschikte apparaten staat boven het formulier voor inschrijving voor Kabelnoord TV. Kabelnoord onderzoekt de mogelijkheden voor dezelfde dienst voor Android-apparaten. Geïnteresseerden met een Android-apparaat kunnen zich via hetzelfde formulier inschrijven voor nieuwsbrieven over dit onderwerp.

Met de tablet-dienst speelt Kabelnoord in op vraag naar zogenoemde de second-screen oplossingen. Bij de onlangs gestarte voorinschrijving kwam de behoefte aan een dergelijke dienst duidelijk naar voren; bijna 200 klanten schreven zich in. 

Abonneer je op de gratis dienst Live TV kijken op je tablet.